tisdag 8 maj 2012

Mysresa i maj!

Dottern ska göra sin sista praktikperiod innan studenten, Jonsboda gård i Tibro.
Det blev 100 mil söderut och då fanns tillfälle att träffa två av valparna från Tallmora kennel.
Tallmora Blystras Delfi
  
Gulliga Delfi som blivit 3 år och bor söder om Kristinehamn.
Hon fick ett litet renhorn att gnaga på samt ett kaninskinn att träna husse med (eller kanske var det tvärt om). Hon fick också bekanta sig med en livs levande kanin och det klarade hon utmärkt.
Delfis husse och matte hade lagat en helt suverän middag inför vår ankomst. Helstekt piggvar, pressad potatis samt hembakt bröd och en massa andra goda läckerheter. Lunchen dagen efter var också en njutning med kryddiga korvar, sallad och tillbehör.
Tack för er gästfrihet och glada humör! 

Tallmora Gaias Myra
I Tibro finns söta Myra som blivit 2 år, hon fick också ett renhorn att gnaga på. Kaniner får hon också bekanta sig med men det får matte Lena sköta om. Ellen ska stanna och bo i familjen medan hon gör sin praktik i gårdsbutiken som finns inte långt därifrån.
Även här blev vi bjudna på mycket god och hemlagad mat. Barnen i familjen är lika charmiga som föräldrarna och Ellen kommer nog att trivas.
En biltur runt omgivningarna hann vi med och en picnic på Prästberget bland vårens grönska. Tackorna med sina lamm tittade nyfiket på när vi dukade upp bland vitsippor och ormbunkar.
Tack för er gästfrihet och glada humör!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar