tisdag 6 september 2011

Riesen i lingonskogen

Riesen och jag tog en sväng i skogen för att han skulle få lite miljöträning. Bärplockaren hade jag med för att samtidigt plocka lite lingon. Inte blev det många deciliter men det viktiga var att valpen skulle få lite egen tid med mig. Det var spännande med alla dofter och han höll noga reda på vart jag gick. En and (av obestämbar art) simmade ut från vassen och lyfte ganska långt från oss, valpen kände vittringen och tittade flera gånger på mig. Rådjuren hade lämnat färska spår efter sin stig och vaksamt nosande smög Riesen fram över mjuk mossa och blåbärsris.

Min webmaster har lagt ut ett nytt album i galleriet. Ta er en titt på bilderna från mentalbeskrivningen av tre drentar från Tallmora kennel.
Tack Anders, nu har jag bestämt mig för vilken dator jag vill ha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar