lördag 3 september 2011

Duggregn, blött men roliga pinnar och drömmar

Nu är Raiders husse, Jaap Hoeksema, på väg upp från Holland genom nästan hela Sverige. Han ska jaga älg i Västerbotten och se om sitt hus i Lundfors, Byske.
Strax innan resan fick valparnas morbror Jarak (Bart fan´t Suydevelt) titlarna, European Champion och FCI Centenary European Winner.
GRATTIS!

Tack alla ni som röstat på min dröm
Just nu ligger jag på plats nr 21 och hoppas nå upp till de 10 främsta (som direkt går vidare till juryns bedömning). Det är nog inte lätt för mig att tävla om stipendiet bland alla unga människors livsdrömmar. Men även "tanter" som jag brinner för något även om det inte är rikedom, ära och berömmelse. Jag vill bara ha råd till en bra fågelhundstränare som jobbar med mig och min hund.

Thanks all of you for the votes on my dream
Now I´m on place 21 and do hope to be among top 10 (straight to the final and the jurys selection). It is perhaps not easy for me to compete, among the younger peoples dreams, about this stipendium. But many "old ladys" as me have dreams, even if it is not to be rich and famous. I will use the money for a dogtrainer, to correct both me and my dog for birdhunting.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar