lördag 27 augusti 2011

Tallmora Raider, Brejk och Riesen

Nu är träningen i full gång med rapphöns och duvor. Rapphönsen var lite sena i sin ankomst men vad gör det för det är jättekul. De stora hundarna får jobba i lina för att jag ska ha full koll.
De små får än så länge bara ha kul när vi är ute på markträning. Inkallning och nosande på allehanda lukter samt hopp över diken och trädgrenar. När vi hittar lingon och blåbär tar vi oss alla en paus och mumsar lite. När vi kommer hem på gården så fortsätter bärmumsandet i mina svartvinbärs- och hallonbuskar. Drentar gillar bär och lär sig snabbt att hitta dom, det blir inte mycket kvar att plocka in.

3 kommentarer:

 1. jag har ofta undrat hur det kommer sig att jag får mindre bär än mina föräldrar när vi är ute och plockar.
  men du gav mig just svaret.
  jag har ju alltid Siri vid min sida och hon är en riktigt glupsk bär plockare hon =D

  SvaraRadera
 2. Efter ert besök får jag inte ha potatisen under jord i fred... ;) Inget fel på påhittigheten heller! KRAM

  SvaraRadera
 3. Ja det är väl slut på gurksäsongen som jag förstått ;-).
  Bra med hundar som kan föda sig själva hahahaha

  SvaraRadera