söndag 28 augusti 2011

Min dröm om träningshjälp.

Tallmora Riesen är min klara favorit och blir nog kvar hos oss. Ända sedan han föddes har mitt hjärta klappat extra för honom av någon anledning.
Nu när alla mina barn har passerat 18 år så är det dags att satsa mera på mitt intresse att träna hundarna. LG Electronics har instiftat ett "Drömstipendium" på 25 000 kr, det är öppet för allas drömmar, kanske även mina. Det är bara att ansöka om sin dröm och/eller rösta på den/de man tycker ska få sin dröm uppfylld.
Gå gärna in och ge mig en röst på min dröm.
Om jag blev utvald skulle jag använda pengarna till att ta hjälp av Dogpoint eller Hundens gård för att fortsätta min träning av Drentsche Patrijshond.
Tallmora Bounty i höstens färger. Han är den som kommer sist, sätter sig först, högst i mankhöjd och en snabbtänkt kille. Han lägger sig helst ensam med sitt tuggben som han gärna vill busa upp de andra med när dom är färdiga med sina.
Keep on Dreaming!

5 kommentarer:

 1. Halloj!
  En av mina drömmar gick ju i uppfyllelse i söndags när Myra blev Se V -11 så nu har jag röstat på din!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Tack Lena!
  Drömmar ska man ha och även om jag som "tant" gav mig in i leken som en "katt bland hermelinerna" så hoppas jag på röster och ett stipendium.
  Leka ska man också göra i livet!

  SvaraRadera
 3. Nu har jag också lagt en röst på dig. Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Nå har jeg stemt på deg Lisa. Lykke til! :-)

  SvaraRadera
 5. Kul att se att många är in och tittar, samt röstar på min dröm.
  Jaap och hans jaktkamrat har just lämnat Svartberget. Troligen kommer fler än en av valparna att hamna i Holland. Lite tråkigt att dom åker så långt men väldigt bra att dom kommer till nya hem. Fina hem till valpar är också en dröm :-).

  SvaraRadera