onsdag 8 juni 2011

Besök i värmeböljan

Lystra väntar besök av Rinus som är pappa till valparna. Hon söker skugga och studsmattan är en favorit för det är fri sikt åt alla håll.Det är 18 mil mellan Piteå och Svartberget, det gäller att hålla svalka i bilen för både hundar och folk. Rinus och Doortje hade fått ta sig en simtur i en tjärn efter vägen.
Valparna söker också skugga och en trädgårdsbänk är bra att sova eller busa under.

Brejk har hittat svalka vid rabatten i väntan på pappabesök.

Så kom han då äntligen Rinus fan´t Suydevelt. Nåja, så värst intresserad var han väl inte av sina egna avkommor men lite kunde han väl nosa på dom.

Nog ser han lite stolt ut den vackre killen, med tungan hängande ur munnen. Är det 28 grader varmt i skuggan ligger nog intresset mer på att bada än att sköta sina små. Förrästen så verkade hundarna i hundgården betydligt mera intressanta men idag blev det inget lek och bus med någon av dom.


Vi tackar Eivor, Carin, Rinus och Doortje för det trevliga besöket. Det blev inga tomma toarullar med kottar i, däremot en fin agilitytunnel som säkerligen kommer till användning. Torkad fisk från Norge fanns också med som present, de stora hundarna kände genast den goa´ lukten (god för hundar ja). Valparna ska också få leka med någon bit och tugga på. Aloe Vera blomman står fint på bordet och den ska jag vara rädd om. Eivor fixade också finfina foton på var och en av valparna, de kommer i nästa blogg.

Välkomna åter till Svartberget om ett par veckor.

1 kommentar:

  1. Lena i Ö-vik9 juni 2011 14:55

    Nog ser det ut som att de väntar på pappa. Fin present han kom med, nu har jag också skaffat en tunnel :) Tack för tipset.

    SvaraRadera