lördag 7 maj 2011

Och här sitter jag

Nog kan man väl planera lite bättre än så här!? Martin som varit så duktig och hjälpt mig med allehanda byggnationer fick möjlighet till att följa en god vän upp till deras stuga i fjällen. Välbehövligt miljöombyte för honom, skoterföre, pimpelfiske i fjällen, fina rödingar och strålande sol.
Åhhhhh så avundsjuk jag känner mig. Här sitter jag och väntar på valpning. Nog hade jag kunnat följa med ett par tre dagar men Lystra behagade inte upplysa mig om vilken dag hon tänkte klämma fram de små. Men med handen på hjärtat så kunde jag inte äventyra att missa valpningen.
Hoppas han kommer hem med en eller ett par fina fiskar som vi kan avnjuta tillsammans på altanen nu när det blir värme här i Svartberget. Jag unnar honom den fina fjällvistelsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar