fredag 14 januari 2011

14 januari 2011

Ingen speciell dag men det har gått två veckor av det nya året och dags att skriva lite i bloggen. Sol och blå himmel då passar man på att gå ut, 13 minusgrader är inte så farligt och det går fortfarande att gå i snön. Oavsett om jag har skidor eller bara skor så fungerar det lika bra. Vi har ca 60 cm, men bara pudersnö som man lätt plöjer genom. Träden är klädda med det vackra vita som lätt rasar ned i nacken där man går tätt intill de nedhängande grenarna.
Vid den här tiden på året blir det ett speciellt sken och ljus ute, klickar ni på bilden så får ni se alkottarna i förstoring. Vackert varmt ljus på de bruna och snön färgas rosa som matchar bra.
Mina drentar hade en härlig stund tillsammans ute i pudersnön. Gaia plöjde som vanligt mera under än över, hon verkligen älskar sin snö. Både Lystra och Mora har lite längre ben och hoppar graciöst med djupa nedslag i den luftiga snön.
Fingrarna blir lite stelfrusna när man ska fotografera men det är så kul med olika motiv. Tallmora Gaias Luca får pryda framsidan av Tallmoras hemsida ett tag, han är verkligen en helmysig drentkille.

1 kommentar:

  1. Bookvalleys Lena15 januari 2011 23:17

    Jag tackar för uppdateringen och nya fina bilder! Här har vi haft gäster ikväll och hon skötte sig fint Myra - en del hopp och pussar men det är ju tur att jag inte fått en till uppstoppad hund!!! :)

    Ha det gott!
    Lena & Myra

    SvaraRadera