lördag 24 juli 2010

Mycket kan hända på kort tid!

Oj vad mycket som händer i mitt liv just nu.
Det gäller att hålla tankarna samlade. Först flyttade flera valpar till sina nya ägare och sedan levererades en valp till Kanada. Den resan innebar en fantastisk resa för mig och dotter Ellen. Väl hemma igen råkade min far ut för en otrevlig fallolycka men tur i oturen klarade han sig med en skada som läkare och hans egen starka kropp kommer att reparera.
Den 22 juli föddes mitt femte barnbarn och vi väcktes mitt i natten med en åsksmäll som sabbade både routern och en skärm till ena datorn. Kanske var det lilla Ella som annonserade sin ankomst till vår familj genom lycko-dunder och brak. "Vakna nu för här är jag!"
Snabba kast mellan lycka och gråt, men det är väl vad livet är fråga om. Stanna inte upp i sorg utan försök glädjas åt det som är bra, är nog ett vinnande måtto.
Så kommer snart nästa valp att flytta långt från oss. Det bär iväg så långt som till Gulsrud vid Tyrifjorden i Norge.
Vi hälsar Öystein och Elin välkomna till oss för att hämta sin valp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar