söndag 23 maj 2010

Valparna myser i sin hage

Det gäller att se till att både skugga och vatten finns för valparna när det har varit så varmt. Dom verkar gilla att röra sig och leka ute i hagen . Det blir korta och intensiva lekar och så ramlar dom ihop i en hög eller lite spridda för att sova till nästa mat och lekpass. Gaia matar dom fortfarande men det syns att hon håller på med avvänjning.
Någon ny leksak finns i hagen varje dag och allt verkar lika intressant att undersöka. Det går så fantastiskt fort med valparnas utveckling och jag får också se nytt varje dag.
Alla äter bra och växer jämnt, men det är svårt att se någon större skillnad på de sju valparna i sätt att vara. Om någon vecka kanske det kan börja synas lite skillnader i mentalitet och de blir mera enskilda individer.
Jaap Hoeksema från kennel fan´t Suydevelt (Holland) kommer på besök nästa vecka för att titta på valpkullen. Båda mina tikar kommer från den kenneln och det är så otroligt värdefullt att få höra hans åsikt om valparna, han har ju trots allt haft uppfödning av rasen i mera än 30 år.

3 kommentarer:

 1. Roligt att Jaap kommer för att titta på kullen! :D Det är bra att ha sådana vänner, jag vet, jag har haft turen att ha dem själv... :) Föresten, körde förbi er idag (och säkerligen kommer vi att passera flera gånger om dagen nu mer!). Hoppas vi har tid att komma på kaffe & bullar om någon dag!

  Just nu håller vi på att flytta ut, du vet inte av någon gård till salu?! ;)

  SvaraRadera
 2. Lena i grönhult24 maj 2010 09:22

  Å, vad spännande om man kan få höra vad Jaap tycker...!!!
  Som du skriver Lisa så går ju denna tiden otroligt fort och passa du på att gosa och njuta nu - snart tar vi över! ;)

  Ha det gott i värmen!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Fint att se lite mera bilder, eller hur?

  Därför kunde jag inte hålla mig att lägger upp alldeles för många bilder på våra hemsida. Det har ingenting hänt under senaste två år där, men nu tror jag kommer den få lite liv i sig. Och då är en liten valp perfekta anledningen. Namnet döljer länken till bilderna.

  Det var så mysig att leka med valparna under helgen.

  Tack!

  SvaraRadera