torsdag 15 april 2010

Inte många dagar kvar nu!

Nu har Gaia ganska tungt med sin dräktighet och ligger gärna och vilar. Min matglada Gaia har blivit så försiktig när hon äter för det ryms inte mycket i den magen. När hon är ute vill hon gärna rusa runt lite med dom andra hundarna men nu måste hon ta det lite lugnare. Både Lystra och hennes dotter Mora kan ta sig fram på den tinande snön men Gaia sjunker ned och fastnar med sin tunga mage.
Nu återstår att se vilken dag hon sätter igång med sin valpning men jag ser gärna att det dröjer några dagar till. Det är så härligt att känna de små sparkarna men det är rent omöjligt att räkna dom små liven, det får bli en överraskning när dom kommer.

5 kommentarer:

 1. Gaiagumman börjar ju bli riktigt stor! Håller tummarna för en lyckad valpning utan komplikationer... :) Min började nyss löpa *puh*! Skönt för min del, lite misslyckat dock eftersom det är MITT i vårflytten. Vi passerar för övrigt Åmsele imorgon..

  Och du, minns du vad jag skulle påminna dig om?! ;)

  Kram Silja

  SvaraRadera
 2. Tack vännen! Jodå och jag har ringt idag, tyvärr sålt, så det är bara att fortsätta leta hus på vettigt ställe. Jag fortsätter att hålla ögon och öron öppna för ett bra ställe till er.

  SvaraRadera
 3. Jag tror på 8 eller 9 valpar i den där magen och det finns flera tikar...

  Ha det gott!

  "Sierskan" i grönhult ;)

  SvaraRadera
 4. Spännande dagar nu!!

  Känner med Gaia, nu är jag ju inte dräktig om jag säger så utan magen är bara välfylld just nu haha

  Ska bli spännande att följa valpningen och lycka till nu i valplådan!

  Kraaaaaaaaam Irene

  SvaraRadera
 5. Agneta Gunnarsson18 april 2010 16:21

  Ojojoj... vilken tjockis :-) Hoppas allt går bra!

  Det är ju precis ett år sedan sist!

  Idag har vi filmat vårt lilla underverk när han körde lite freestyle med Annie, ska lägga upp det på bloggen så snart jag har kommit på hur man gör!

  Vi tänker på er!

  Kram,
  Agneta

  SvaraRadera