lördag 13 mars 2010

Ibland fungerar inte tekniken

Eftersom jag inte riktigt förstår tekniken med cyberrymden och dess ettor och nollor så får jag förlita mig till de som har större erfarenhet. Meddelandet om att något nytt ska inträffa 1 maj lämnar jag till min webmaster och kanske är detta något som påverkat och gett problem som uppträtt med min blogg samt de som försökt kommentera mina inlägg.
Min man håller sina båda tummar för att jag inte blir lika ilsken som när symaskinen plötsligt slutade fungerade, då höll den på att åka ut genom fönstret av frustration. Nåja, så illa är det inte riktigt än med datorn.....men vet ni vad, en symaskin ska fungera för en utbildad sömmerska även om jag examinerad vid universitet nu förtiden.

1 kommentar:

  1. magdalena manfredsson16 mars 2010 20:54

    Hej Lisa! Vi har samma humor och är bra på att få till det, nu fick jag mig ett gott skratt.Men släng int´ ut maskinerna,det blir så dyrt med nya fönster och kallt blir det också.Tekniken är bra när den fungerar.Ha det bra din syster Lena.

    SvaraRadera