torsdag 18 mars 2010

Hjärtat svämmar över av värme

Tallmora Blystras Delfi, på fotot 10 månader. Vid vårt besök hos Delfi med ägare, på väg hem från Holland och Gaias parning, blev vi mottagna med god mat och härlig samvaro. Jag blir så varm i hjärtat av dessa underbara människor och deras sätt att hantera hund. Båda två delar dom med sig av sin hundkunskap som dom fått genom sina år som vorstehuppfödare. Jag tar tacksamt emot deras tips.
Idag fick jag återigen ett mail och nu med en fantastisk beskrivning om hur det är att skaffa drent för dom. Det går nästan inte att beskriva i ord hur det kändes att läsa de två sidorna. Underbart fint skrivet med humor, allvar, nostalgi och fakta. Helt enkelt jättebra!
Tack för den fina beskrivningen och stora kramar från mig och min familj.
Vi är så glada att vi har lärt känna er!

1 kommentar: