lördag 27 mars 2010

Gaia ökar stadigt i omfång

GAIA VÄNTAR EN KULL VALPAR
Oj vad hon plötsligt har blivit rund om magen vår Gaia som blev parad 20 februari. Hon är nu 5 veckor i sin dräktighet och nog har hon några valpar som växer därinne. Den här veckan ska ju tillväxten öka markant, från ca 3,5 cm långt foster till ca 7 cm så hur stor hon kommer att bli är ju intressant att se.
Gaia är något kortare i kroppen än Lystra och något lägre i mankhöjd så det är kanske därför det syns så mycket tydligare på henne. Det är bara att vänta och se hur många som föds fram.

TALLMORA BLYSTRAS BOBBY LETAR NY HUSSE/MATTE
Vi letar en ny ägare till Bobby som kom tillbaka till oss för ca en vecka sedan. Han är 11 månader och fungerar bra med våra hundar och alla bor de i köket med oss. Han respekterar tikarna och följer oss bra på våra promenader eller på skoterturer. Han tycker också om att apportera och visar stort intresse för fågel/vilt.
Känner du/ni intresse för att komma och bekanta er med honom så skriv ett mail lisa@tallmora.se eller slå en signal till Lisa eller Martin.
0933-13013
070-6949822

4 kommentarer:

 1. Vad härligt med en rund mage på Gaia! Det blir spännande!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Nu börjar spännande tider, hoppas magen är lagom full med fina brun-vita valpar! :o)

  Och jag är övertygad om att det finns någon för Bobby, en kille med stora förutsättningar <3

  Kram I

  SvaraRadera
 3. Jag hoppas att det löser sig för Bobby, kanske jag rent av skulle ta mig en tur till er och besöka... :) Jag har ju faktiskt skoter så jag tar mig fram! Haha.

  SvaraRadera
 4. Ulla o Tore Ohls29 mars 2010 12:44

  Vi önskar både Gaia och Matte lycka till, och hoppas det blir fina små poppisar som kommer. Framför allt att de är friska och pigga.
  Ha de gött och lycka till!

  SvaraRadera