torsdag 4 februari 2010

En trasig backvarnare


...piper och gnisslar ganska ofta just nu. Själv har jag kollat fel svans och inte kunnat förstå vart blodet kommer från. Förklaring till min förvirrig är att Lystra börjat löpa idag och jag som kollat Gaia hela tiden. Rocky "backvarnaren" har varit mera intresserad av Gaia och därför var jag säker på att det var hon som skulle börja först.
Nu är jag lite osäker på hur jag ska göra för det står många på min lista och det skulle gå an att ha två kullar men...och tänk om Gaia inte får en kull då får alla vänta till nästa år. Det finns ju förvisso fler som kanske parar sin tik i vår.

Tänka, tänka, tänka.......vill inte ha en höst/vinterkull i alla fall!

3 kommentarer:

 1. För många valpar kan väl inte vara något problem i alla fall :) /Rasmus

  SvaraRadera
 2. Hahaha....jag kan ha många framför min släde, det går bara fortare!
  Om det kommer fler intressenter så kanske, jag har ju lite tid på mig att fundera och besluta mig. Nästa vår ska jag göra annat än att ha valpar även om det är fantastiskt trevligt.

  SvaraRadera
 3. Hahaha....nej det fungerar bra med många drentar framför min släde på vintern och på sommaren kan jag "koppla" dom till min roddbåt.
  Det är några dagar kvar att fundera på det och kommer fler intressenter så får jag se vad jag bestämmer.

  SvaraRadera