måndag 4 januari 2010

Vintervitt hos familjen Hoeksema

Detta är faktiskt i Holland på kennel fan´t Suydevelts gård. Vintern har slagit till med mycket snö lååångt söderut. Nog undrar jag vart "den globala uppvärmningen" tagit vägen just nu!?
Inte får bilarna vara utrustade med dubbdäck där heller och förhoppningsvis är snön borta när vi ska köra ned. Som ni ser försöker Jaap hålla snön borta från infarten men det platta landet och blåsten gör det inte så lätt. Jag satt och tittade på lite foton sen förr och detta är för ganska exakt två år sedan. Närmare bestämt 20 december 2007 då jag landade på Schiphol i Amsterdam för att ta emot min Gaia.
Fantastiska uppfödare som kommer, via tåg och med en tikvalp, och lämnar henne i min vård. De stannade till mitt flyg gick tillbaka och vi hann prata en del och dricka kaffedrink.
Lilla söta Gaia skötte sig fint hela vägen upp till Stockholm Arlanda och genom tullen. Martin väntade på mig på Arlanda och så blev det bilresa från flygplatsen till Svartberget, 6,5 mil norr om Umeå.
Om naturen vill så blir det kanske en kull valpar med Gaia och Douwe i vår. Länken till en presentation av båda hundarna finns på min hemsidas huvudsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar