måndag 25 januari 2010

Se på bio och bli mätt!

På lördag såg jag bio med mitt ena barnbarn, hon fyllde 10 år för några dagar sedan och det blev en bra present. Vi tittade på "Det regnar köttbullar" i 3D-versionen. Den var sevärd och både rolig och tänkvärd. Men hur i hela friden kan man bli så mätt av att se en film, vi kunde inte äta upp mer än hälften av popcornen. När vi kom ut från bion sa Sol uppgivet:
-Farmor, jag tror inte jag orkar någon middag!
Inte orkade jag det heller och jag fick helt sonika förklara för Anders och Sara, när jag lämnade av Sol, att vi faktiskt blev väldigt mätta av själva filmen. (Man måste nog se den för att förstå det.)

På vägen hem från Umeå fick jag för mig att stanna till hos en annan "hundtokig" vän. Silja, som jag berättat om i tidigare inlägg, hon som nyss hämtat hem sin Aussie Boy från Texas. Den hunden förstår jag hon är förtjust i och Chippa lekte väldigt bra med honom, fast han saknade svans. Tydligen kuperar dom alla Aussie-valpar därborta, men han var så fin och go ändå.

1 kommentar:

  1. Det var så trevligt med besök! Vi måste ses snart igen, när jag är piggare och har ork nog att vara "mig själv"! :) Tills nästa gång då! Hade bra, kram - Silja

    SvaraRadera