onsdag 6 januari 2010

Inte bara settrar som....

...älskar när det blåser kring öronen, även Drentsche Patrijshond kan tycka det är härligt. Jag för min del har stickat mig en varm och härlig mössa av pälsgarn, det blir kallt om mina öron annars. Graderna visa på -22C idag och då krävs varma kläder på skidturen med hundarna. Dotter Ellen hängde med ut och fotade lite men snart huttrade hon och blev stel om sina fingrar. Att stå stilla i kylan är inte att föredra. Okej, vi ska inte klaga för det finns kallare ställen både norr och söder om oss.
Nytt Nytt Nytt Nytt
Jag vill också passa på att informera er läsare om Informationssidan om Drentsche Patrijshond
som är uppdaterad och med ny layout. Titta gärna in och navigera mellan sidorna. Ni som vill byta ut foton på era hundar t.ex valpar som vuxit, så går det bra att skicka till webmaster. Nya drentar med ägare hälsas också välkomna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar