måndag 28 december 2009

Vem kan detta vara?

Han blev BIR på Jul-utställningen -09 i Wijchen med 4:e placering i Grupp 7. Stort Grattis. En utförligare presentation med fullständigt namn och foton kommer i morgon kväll.

4 kommentarer:

 1. En tjusig kille som min mamma skulle sagt!
  Kram I

  SvaraRadera
 2. När jag såg den här killen för första gången så var min reaktion "Åh !! Vilken snygging, han skulle passa till Doortje" Men sen fick jag ju veta lite mer "graverande" saker om honom och hans ursprung :))

  SvaraRadera
 3. Lisa - jag delar ut ett MVG för val av hane!!!
  Härligt! Nu väntar vi väl bara på löp då...

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Tjusig kille, vilken snygging och ett MVG är inte helt fel att få höra. Jag kan tänka mig att Douwes ägare blir mycket glad över det (om han kan läsa svenska). Naturligtvis kommer jag att framföra det till honom, på engelska förståss, för holländska har jag inte så stort grepp om än.
  Jag är glad att du Eivor, som äger kullsyster till Douwe, inte misstycker till parning med Doortjes bror. Det är så mycket som ska fungera med parningar och det är bara att vänta på det vi planerar ska lyckas. Men så gör livet som det vill, oavsett vilka tankar och förberedelser vi människor gjort.
  Vår förhoppning är att både Doortjes parning med Banjer och Gaias parning med Douwe ska bli två fina kullar till stor lycka för de nya drentägare som väntar på sin valp.

  SvaraRadera