måndag 28 december 2009

Nu är hane bestämd till Gaias kull

Äntligen har alla funderingar stannat kring vilken hane som skulle passa Gaia. Idag fick jag besked om att ägarna till den hunden sagt ja. Inom kort kommer jag att presentera honom på min hemsida och även här på bloggen. Min webmaster har lovat lägga in presentationen senast imorgon. Här ligger Gaia och funderar tillsammans med Lystras lilla Delfi, som numera bor i Kristinehamn med Sigvard och Siv.
Det blir en resa ned till Holland för denna parning i alla fall och nästa gång ska jag inte åka så långt. Men om det berättar jag inte än!

3 kommentarer:

  1. Tack för den du.....hahahah, någon måste jag ju störa med alla mina virvlande tankar och beslut!

    SvaraRadera
  2. Stör på du, störningsjouren har alltid öppet! :o)

    SvaraRadera