lördag 26 december 2009

Mina vänner planerar också

Silja Jonsson, min unga sameväninna, åker snart till Texas för att hämta sin Aussie Rocky. Hon har väntat så länge på honom men nu bär det iväg. Hon är så otroligt hängiven sin ras och vill ha det bästa hon kan få och då åker hon så långt för att få bra material till Sverige. Hunden kommer att få mycket träning i vallning av kor, får och naturligtvis renar.
Titta gärna in på hennes blogg och följ hennes äventyr, 17 år och så fantastiskt duktig!
DRENTSCHE PATRIJSHOND
Swedrent´s i Piteå planerar också en valpkull med sin Doortje fan´t Suydevelt. En mycket vacker drenttik som gått otroligt bra på utställning. Hon jobbar också fint i skogen och i vatten. Har ni intresse så titta in och se vilken kombination det blir. Hanen som ska användas är en av de fina jag har sneglat på men för Gaias del blir det en annan. (Kommer i bloggen inom kort)
Eivor och jag har resonerat tillsammans för att försöka tänka ut det bästa vi kan för att bredda rasen i Sverige med tanke på framtida eventuella parnings-kombinationer. Naturligtvis har vi även fått god hjälp från kennel fan´t Suydevelt och det tackar vi för.

1 kommentar:

  1. Tack söta du för ett inlägg i din blogg. :) Jag ska genast gå in och kolla på Swedrent's hemsida. Hoppas att det är den hanen jag är så CRAZY ABOUT... :P Hoppas ni har det bra och att du njuter av mellandagarna. Imorgon åker jag så då är det färdig mailat för ett tag.. :D

    Kram på dig.

    SvaraRadera