söndag 6 december 2009

Duvor, hundar och änglar!

Yippieee! Nu har vi haft besök av Sebastian med Gordonsetter Zigge och Malte (Moras kullbror på foder). Anna som också skulle ha följt med hade fått besök av sina föräldrar och kunde inte komma med. Men finurliga som dom är hade dom ordnat en vikarie, det var Rasmus som hade med sig sin hund Trolla. Han är en av dom som funderar på att bli drentägare nästa år. Fiffigt tänkt med den vikarien och jättekul att träffa honom och så var han duktig på att fota medan Trolla satt och övervakade alla "moves".
Fantastiskt att se vilken pli Sebastian hade på hundarna. Zigge var ju lite hetare på duvorna som kastades men han är äldre och har redan tänt till vad gäller fågel. Malte gjorde också någon eftergång men inte långt alls och satte sig på sittsignal fast han var 30-40 ifrån. Jag kastade flera duvor och till slut hade även Zigge förstått att husse menade allvar.
Naturligtvis tar man hjälp då man får och Sebastian fick hantera Mora i lina medan jag kastade duvorna. Rasmus lyckades fint att fånga denna på bild (klicka
gärna på den för att förstora). Förra vintern fick ni se hur jag gjorde en snöängel och i går lyckades Rasmus fånga en annan slags ängel med min kamera, "Duvlisa". Inte kan jag behålla den för mig själv så den bjuder jag till visning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar