tisdag 17 november 2009

Efterlängtat besök

Under mina efterforskningar om vilken släde jag ska skaffa till hundarna tog jag kontakt med Maria på Aurora Borealis Adventures. Dom har kört med sina slädhundar under många år och ville naturligtvis hjälpa mig att hitta något lämpligt, kanske begagnat som passar min plånbok. Maria och hennes man Donald har även kennel, uppfödning av arbetande Siberian Husky, Indian Tribe.

Maria är också utbildad kennelkonsulent och jag har väntat besök från henne långt tidigare och idag dök hon upp tillsammans med sin praktikant som håller på med utbildningen. Hundarna sjöng i kör och välkomnade besökarna uppifrån och ned men efter några minuter låg dom snällt bredvid våra fötter. När frågorna besvarats drack vi kaffe och snackade hund.
Blanketten som var utan anmärkning hamnar i hundpärmen. Nu tar det väl tre år innan hon kommer och hälsar på som kennelkonsulent igen. Det är intressant att få ett sådant besök, dessutom skönt att veta att jag kan vända mig direkt till henne om jag har frågor.

OBS! Nytt album i Tallmora galleri.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar