onsdag 11 november 2009

Aldrig gör man rätt!

Once upon a time I sent my husband to buy 4 lemons. He came back from the store with a big grapefruit and said:
-I found this really biiiig one so I bought this one instead of the 4 you wanted.
You stupid man I thought, and then I had to go back to the store to buy my 4 lemons I needed.
Yesterday my husband told me to buy some ammunition for his huntingtrip to Småland. Well, in the store I found this one, a really biiig one. I bought it insted of the smaller ones he had in mind because I think it will be enough with one at that size.

Ja och nu får jag vara jakt-änka en hel vecka eftersom han ska jaga rådjur med fyra andra från Vindeln nere i Småland. Skönt att de ändå tog tåget i stället för att köra bil hela långa vägen. Vi vet ju inte hur vägarna kan se ut om en vecka när vintern är i antågande.

Min mun den vattnas när jag tänker på att det kanske finns rådjurskött i frysen den här vintern. Älgkött är ju gott och nyttigt men visst är det välkommet med lite annat att locka smakkörtlarna med. Mest av allt önskar jag att de får en trevlig vistelse där nere i söder, kolla in nya jaktmarker är alltid intressant.

SKITJAKT PÅ ER får jag väl önska de fem med jaktvärd!

2 kommentarer:

  1. Trist att vara jaktänka...men kul med frysen full av delikatesser :) Man måste tänka positivt!

    Kom förbi och hälsa på vetja!

    SvaraRadera
  2. Jodu, jag är på väg snart med lite utrustning till den lille jägarn´! Den store jägarn´ han fick stanna hemma i år hörde jag, men inte är han ledsen för det och inte du och Wille heller kan jag förstå.

    SvaraRadera