söndag 9 augusti 2009

Norgebesök av O´Aya med ägare

Vi har haft besök av O´Aya fan´t Suydevelt med matte (Ellen Marie) och husse (Rolf Jörgen). Vi hade så trevligt med dessa unga hundmänniskor. Nog undrade jag om de kanske tyckte jag var lite burdus med den nio månader unga tiken. Jag tog helt enkelt Aya under armen och promenerade ut i vattnet med henne för att hon skulle förstå att simma var inte så konstigt. Ja, inte kunde jag bry mig om att både min kjol och linne blev blött, det viktiga var att Aya förstod att elementet vatten behärskade hon utan svårigheter.
Vi hoppas dom hälsar på oss igen, trots den våta behandlingen av deras fina drenttik.

1 kommentar:

  1. Jo, det är nog bra att visa att man inte är badkruka. Resolut agerande tror jag också på.

    Barnen rapporterar att Casper lärt sig hoppa i badet från en sten som står ett litet hopp från strandkanten, men då jagade han en liten pudeltjej, förstås.

    /Patrik

    SvaraRadera