onsdag 29 juli 2009

Hur nära ska man stå?

Nog ser det väl gulligt ut när Mora visar det nedärvda ståndet, trots att det bara är en humla.
Klicka på bilden så blir den större. Det var ett tag sedan det hände något på min blogg men så är det nog för många under sommaren. Vi har ju inte tid att sitta vid datorerna under den ljusa tiden men kommer åter när kvällarna mörknar och semestrar är slut.
Min webmaster har ju också varit ledig och på bröllopsresa. Det betyder att han inte har kunnat stöta på mig om nytt material till sidan. Nu har han kommit hem och jag förekommer honom med ett inlägg innan han frågar varför jag inte skriver något.
Om han nu läser detta så kan både han och ni få veta att ett nytt album är på gång om Tallmoras sommaraktiviteter.
Några av Moras syskon finns nu presenterade på www.drentschepatrijshond.se . Ni som är intresserade kan gå in där och se vart de fick sina nya hem (en tik till Norge). Kanske bor dom närmare än ni tror och kan träffa någon av dem med sin husse eller matte.
Gaia är röntgad och ögonlyst, nu väntar jag med spänning på resultaten av röntgen, ögonen var ua.
Fortsatt trevlig sommar till er alla!

1 kommentar:

  1. Hej Lisa!

    Härligt att läsa om Gaias ua på ögonen, nu håller jag tummarna för att resultaten från röntgen också ska vara bra!!!!
    Fortsatt lugn och trevlig sommar önskar jag er alla!

    Lena

    SvaraRadera