tisdag 2 juni 2009

Svårsåld....hm..... valp!

Kameran ligger framme så att den nås väldigt lätt ifall det finns möjlighet till fina fotomotiv eller som här, lite lustiga.Den här dagen hade jag hittat en ny kul leksak att lägga in i hagen där valparna sov. När de vaknade blev det utforskning av trumman. En av valparna kröp ganska snabbt in och började skälla. Jag kan ju inte påstå att de är förskräckta eller rädda för nya saker.

6 kommentarer:

 1. Vilken underbar bild!!! ..men du tänker väl inte leka trollkarl och såga itu?! ;o)

  SvaraRadera
 2. "Valpen" blir nog ännu mera svårsåld om jag kapar den. En får då framdelen som bara behöver matas och pussas. Bakdelen tilldelas den som har gott om bajspåsar och vill se en viftande svans.
  Jag är glad att du gillade bilden.

  SvaraRadera
 3. Agneta Gunnarsson3 juni 2009 11:10

  Ja, den är helt underbar :-)

  SvaraRadera
 4. Vilken snygg tax, inte viste ja att du födde upp sånna!? ;) Jag har pratat med en av dina valpköpare nyligen och dem verkar underbara! Jag tror du får massor med fina valpköpare! Kram på er i Svartberget...

  SvaraRadera
 5. Och jag som trodde jag hade lite mer grepp om Drentrasen och så visar du hur valparna i Svartberget utvecklats... Hmmm...

  Ha det gott!

  Lena

  SvaraRadera
 6. Hmm....jag kanske inte ska ge dom långfil!!?

  SvaraRadera