torsdag 16 april 2009

Varmt underlag i solen

En vecka kvar till utsatt datum och Lystra ligger i solen på ett varmt renskinn. Våra promenader blir inte så långa och Gaia har fått följa husse till Münsterländern Rosso idag.
Fikat och stickningen är nedpackad i korgen och matte sitter i solen med sitt handarbete, en röd halsduk till sonen Lars. Vi har det lugnt och skönt men stövaren Rocky sjunger illa i buren för att han inte får vara lös och springa.

5 kommentarer:

 1. Jag längtar efter valparna! Kommer dom inte snart?!
  Jag måste erkänna min avundsjuka, vill också ha valpkull eller åtminstone EN liten valp som luktar pink,har rosa bäbismage,är full med valpskrynklor och som är alldeles alldeles underbar.
  Ett besök hos er när valparna är nog gamla måste bokas in. Underbara valpdoft!
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Åh nu är det inte länge kvar...! :D

  SvaraRadera
 3. Tack Jenny, jag hoppas på en valpningshelg. Men kanske det är för tidigt för hon verkar inte så bekymrad och "bäddig" än.
  Din tid kommer nog också med rosa bäbismage ska du se.
  Var sak har sin tid men vi längtar sååå.
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 4. Så ska en blivande valpmamma må, i solen på fäll! Lisa, ska du inte sticka valparna en varsin liten halsduk också, kunde bli ditt signum! :o)Sen tar du bilder på valparna en och en med sin fina halsduk och vips! så har du julkort till valpköparna! haha nä jag har inte fått solsting
  Trevlig helg, kanske går den i valptecken?
  Kram Irene

  SvaraRadera
 5. Hej Lisa! Tack för besöket. Ser att du oxå har fotointresse. Lycka till med valpningen. /Henke

  SvaraRadera