måndag 13 april 2009

Vackra, goda att äta och sköna att sitta på

Dagens vackra väder fick mig att lägga ut renskinnet och sätta mig ute med min stickning. Kaffetermosen och lite fikabröd hade jag också bunkrat upp. Jag placerade mig strategiskt så jag hade uppsikt över duvorna så ingen katt klättrade in i duvslaget.
Gaia strosade runt och plaskade i smältvattnet. Lystra lade sig på fällen bredvid mig i den sköna solen, hon vill bara vara nära nu för tiden. Ibland kikade jag på hennes mage där små valpar buffade runt, 10 dagar kvar.
Fotot är tagit inne i renhagen där jag träffade Silja för några dagar sedan.

2 kommentarer:

 1. Gillar verkligen den här bilden!
  Var det kattfritt idag i duvslaget eller lyckades Günter smyga förbi dig (du kanske slumrade lite skönt där i solen ;o)
  10 dagar..det är snart Lisa, ååå skulle vilja luta örat mot Lystras varma mage och känna...
  Fortsätt njut av väder och väntan!
  *Irene

  SvaraRadera
 2. Åh, vad trevligt att du gillar den, jag fick även beröm av webmastern som också gillar foto.
  Duvorna räknades in och alla finns på plats.
  Till kaffet blev det saffransduvor som Ellen bakat.
  Tätt som oftast myser jag mot Lystras mage och känner de små buffarna inifrån. Då tänker jag även på dig min e-mailvän.
  Kram Lisa

  SvaraRadera