torsdag 9 april 2009

Påskhelg och 7 veckors dräktighet

Sista rastningen för kvällen och Gaia var tvungen att stanna till för att inspektera de konstiga sakerna som hamnat på syrenen utanför. Klart att hon måste lukta närmare för att förvissa sig om vad det är. Det går inte komma så nära om man inte sträcker ut hela sin längd för att nå. Okej, det var inte något ätbart i alla fall!

Här är den mest intressanta förpackningen för tillfället.
Lystras valpmage har ökat i omfång och hon lossar en hel del hår från magen. Naturen är förunderlig i sitt sätt att sköta allt. Valparna hittar ju spenarna mycket lättare utan all den päls som skulle försvåra födosöket.

3 kommentarer:

 1. Nyfiken i en strut, så gullig hon är Gaia, klart man måste undersöka alla underliga saker:o)
  Åååå vilken fin mage, skulle så gärna vilja känna!
  Ja Lisa, naturen är förunderlig, man slutar aldrig att förvånas
  Trevlig Helg, ses vi på Blåkulla? ;o)
  *Irene

  SvaraRadera
 2. Åh vad vi hoppas på massor med valpar! Men enbart "lagomt" många så klart... :) Inte roligt för er om ni får "för många" häller. Lisa vad gör du imorgon? Får jag komma förbi dig under dagen och hälsa på? Jag är helt "fri" imorgon. Du kanske har lust att träffa mina tamrenar också? Jag ska fodra renarna imorgon också... :) Thihi. Fundera på saken och skriv i min GB vad du tror. Hade bra. Silja

  SvaraRadera
 3. Svar till första kommentaren:
  Klart vi ses på Blåkulla Irene, det är intressant att se andra ställen än Svartberget och Blåkulla passar ypperligt så här års. På sommaren bor vi i/på Sjöbotten där vi har sommar- och jaktstugan. Du skulle se vilka fina vänner jag har där. Mina barnbarn brukar få höra berättelser om sjöjungfrun som bor där och våra gemensamma simturer runt i omgivningarna.
  Svar till kommentar nr två:
  Klart vi ska träffas imorgon Silja, jag kommer till hagen och sen fikar vi hos mig.
  Härliga vänner jag har/Lisa

  SvaraRadera