onsdag 1 april 2009

Nu är Günter illa ute!

Den attans katten har varit inne i duvslaget och haft ihjäl tre ungar idag. Martin kom hem från jobbet och såg honom komma därifrån och nu är det nära en Gyttorp special i baken på honom. Ska det vara så svårt att stänga ut en katt så han inte kommer in, den rackarn klättrar uppför väggen! Nu är det rådslag på Svartberget om hur vi ska åtgärda detta. Jag tycker så mycket om den katten så jag måste komma på en smart lösning så både katt och duvor blir kvar.
Duvorna mår ju så bra när dom får ut och flyga och det är så kul att titta på dom. De håller sig också bara till vår egen gård och våra gårdshus.
Innan katten kom på att smyga in och ta ihjäl ungar så blev dom så många att vi även kunde laga en middag av några. Ja, katten ska ju också äta så jag ska nog inte skälla så mycket på honom då vi själva äter av dom. Men jag köper ju väldigt smakligt foder till honom så efter dagens "illdåd" får han nöja sig med det!

2 kommentarer:

  1. Jamen Lisa, nu är det ju så med katter...dom äter fågelungar. Det fina är ju att dom OCKSÅ äter mössen som du inte vill ha runt huset. Nog måste det gå att göra nåt arrangemang så att han inte kommer sej in hos duvorna. Du är ju uppfinnare ! Uppfinn nånting !

    SvaraRadera
  2. Jag är inte förvånad, Gunters mamma kom ju hem med både storspovsunge, ekorre, bakben av hare samt en hel knipa. han har ju jaktanlag förtusan.

    SvaraRadera