söndag 12 april 2009

En "fiskare" mindre på området

Elon satte ut en minkfälla igår kväll och nu på morgonen satt första minken för året i fällan. Lystra luktade intresserat på den och senare apporterade hon in den efter den kastats i snön. Det är så bra att hon lär sig apportera olika sorters vilt även fast hon är en fågelhund.
Mitt på dagen kom näst äldste sonen med flickvän samt mitt äldsta barnbarn Nina. Ellen och Tommy gjorde i ordning den sedvanliga grillplatsen på åkern bakom vårt hus. Vi brukar alltid grilla korv några gånger där den här tiden på året. Det var så varmt och skönt i solen och även om det blåser så är det lä just där.
Lystra är så tung om magen så hon håller sig till snöstigarna medan Gaia glatt hoppar både på och av.

1 kommentar:

  1. Idag har jag fått massor med mail av min uppfödare i USA. Tro mig vad glad jag blev när jag fick veta att det fanns hanar i kullen. På den senaste tiden har jag ju drömt så mycket om att det inte skulle finnas några hanvalpar där! :) Bild: http://www.cantcontrol.se/Hope_valpar.jpg. Hade bra. Silja

    P.S: Mysigt med grillning...

    SvaraRadera