tisdag 10 mars 2009

En liten förklaring!

Ni som kanske läst i min gästbok och sett inlägget från "the angry dutch woman" ska få en liten förklaring till det inträffade. De som inte känner mig kanske får uppfattningen att jag gjort någon väldigt upprörd. Däremot de som har haft med mig att göra tänker:
Ja, nu har hon gjort ett practical joke again!

Javisst, inte kunde jag lämna våra gästfria vänner utan att de skulle bli påminda om vårt besök en tid efter vi varit där. Här smiddes planer och sista dagen hade jag bestämt hur det hela skulle göras. Dottern Esther hade varit vänlig nog att tvätta en del av mina kläder och när jag hämtade dem från torkställningen så fick jag se ett par jeans som troligtvis tillhörde henne. Nål och tråd hämtades upp från necessären och jeansen syddes ihop nedtill i fållen på ena benet. De hängdes prydligt tillbaka i klädnyporna och inga spår märktes av mitt tilltag.

Nu visade det sig att jeansen inte var Esthers utan det var mamma Froukjes och därav det roliga inlägget i gästboken. Jaap hade fått ett mycket gott skratt när hans fru skulle dra på sig byxorna och ena foten inte ville komma ur byxbenet. Nu kommer hon att minnas "the stupid woman" varje gång hon tar på sig ett par jeans.

2 kommentarer:

  1. haha helt underbart! så med dig måste man vara beredd? Du är härlig Lisa!
    Mer bus till folket! :o)
    Kram Irene

    SvaraRadera
  2. Jo du, men mina barn säger till mig att jag kan ju få igen nån´ gång när jag minst anar det! hahaa

    SvaraRadera