fredag 27 februari 2009

Våren långt borta även i tulpanernas land.

Med snö och regn så var våren långt borta och vårlökarna låg fortfarande och kurade i den holländska myllan. Tur att det fanns en blomsteraffär i Exloo där jag kunde få se vackra dekorationer. Vid första besöket hade jag inte kameran med så det fick bli ett andra besök för att fota de fina arrangemangen av blommor och tillbehör som kvinnan i affären gjort. Många fina tips fick jag med mig från besöket och som jag ska visa min mor och mina systrar.

2 kommentarer:

 1. Idag var jag "hela" dagen vid tamrenarna och hörde vargar yla i den kalla vinterdagen. Eller vänta då - jag tror Abborrtjärns hagen ligger bara en kilometer från ditt hus?! ;)

  Det var härligt å höra. :)

  Ha det bra! Nu väntar vi alla med spänning på valpar!!!

  SvaraRadera
 2. Men Silja då, varför kom du inte och kollade? Du hade fått fika, alldeles säkert. Då hade du också fått se "vargen" Rocky för det är stövaren som ylar. Gaia är i höglöpen och han måste vara ute i buren och då låter han så.
  Förrästen så är det inte ens 1 km, nästa gång pallrar du dig hit.
  Kram Lisa

  SvaraRadera