fredag 13 februari 2009

Tallmora på resa - då tar Gaia semester


Nu är alltså Lystra, matte och husse på väg mot Holland för parning. Gaia befinner sig under tiden på semester i Umeå hos undertecknad, det vill säga äldste sonen i familjen (som också ser till att denna sida håller ihop). Lisa, Martin och Lystra väntas tillbaka mot slutet av nästa vecka.

Det blir med andra ord ett litet uppehåll i bloggandet, men för att ni inte ska behöva vänta i en hel vecka på någon nyhet passar vi på att visa hur trevligt Gaia har det på sin "semester". Det är faktiskt en stor resa även för henne eftersom hon aldrig varit borta från matte tidigare. Lite gnäll och oroligt springande av och an blev det första kvällen, men sen lugnade det ner sig.

Under fredagen pekade termometern på omkring femton minusgrader men då solen sken lockade det ändå till en promenad utomhus. Gaia fick springa fritt ute på den snötäckta Nydalasjön och hon klagade definitivt inte på de stora mängder lössnö som låg där och bara väntade på just henne.


Eftersom vi varken är några jaktmänniskor eller ens särskilt frilufsiga av oss så blir det nog inga längre utflykter under veckan, men eventuellt blir det fler inlägg här om vädret tillåter fler fina bilder. Vi ser det i stället som att Gaia får ta det lugnt en vecka. Även hundar behöver nog sådant lite nu och då, tänker vi.

/Anders

1 kommentar:

  1. :-) Kul att ni håller bloggen levande!
    Gaia kanske får mersmak av semester och vågar vägra matte Lisa draghjälp i skidspåret ;-)
    Önskar ér och Gaia en skön vilovecka,och att Lystra gillar sin kille!
    *Irene

    SvaraRadera