torsdag 26 februari 2009

Kusin Per som silversmed

Vår resa söderut krävde övernattning och då var det tur att en av mina kusiner hade husrum åt oss. Ett av hans intressen, förutom motorcyklar, är silversmide och jag blev riktigt imponerad av hans arbeten och vill naturligtvis visa upp dem. Fotot ger inte riktigt rättvisa åt det fina hantverken men de var bländande fina. Han håller också på att göra infattningar till två stenar av bergskristall som jag låtit slipa. För många år sedan vandrade jag i fjällen och hittade bergskristall så klar som vatten och nu får jag dom två vackra stenarna infattade i silver av min konstnärliga kusin.
Ett stort tack och varma kramar från mig till dig Per.

3 kommentarer:

 1. Vilka vackra arbeten!

  SvaraRadera
 2. Åhhhh!
  Jag fick rysningar i hela kroppen av de fina arbeten som han gjort. Silver är ett fantastiskt fint. Jag skall visa min Dotter Linnea bilden. Hon hade tänkt att bli silversmed ett tag men det blev att hon sökte frisör. Må gott! /Tina

  SvaraRadera
 3. Per har tyvärr ingen hemsida om sina arbeten, kanske jag ska tipsa honom om det. Han jobbar bara på sin fritid med detta, utemellan skruvandet i sina HD.

  SvaraRadera