måndag 22 december 2008

I väntan på ny skidtur!

Bäst att kolla om någon kommer efter vägen. Vi är lite trötta nu efter att ha dragit matte flera km på hennes skidor. Det är jag Lystra som sitter till vänster och Gaia till höger.
Jag måste säga att Gaia var riktigt duktig att dra i selen fast hon är nybörjare. Själv är jag jätteduktig och den rätta tekniken sitter nog i min kropp. Matte verkar så mycket lättare att dra i år. Hon verkar inte mindre men kanske hon tycker det är roligare i år, hon skriker och låter så konstigt, speciellt i utförsbackarna. Inte förstår jag vad hon vill, när hon låter så där, men vi sprang då allt vi kunde för det var ju jättekul.
Nästa gång ska jag kolla vad hon vill med dom där ljuden. Kanske vill hon vi ska springa ännu fortare!

2 kommentarer:

  1. ...-kanske vill hon att ni ska stanna, ni har blivit för snabba! ;-)

    SvaraRadera
  2. Jag är fullständigt övertygad om att matte tycker att ni "såsar". Ni måste springa MYCKET fortare (speciellt i nerförsbackar !)

    SvaraRadera