torsdag 30 oktober 2008

Wilda kvinnor & JAQT

På Svenska Jägarförbundets hemsida finns att läsa om kvinnor och jakt.
Titta gärna in där så kan ni också se ett litet inlägg med bilder om mig och min jakt hösten 2008. Jag vill gärna lobba för att fler kvinnor skickar in sina bilder och skriver om sin jakt till Wilda-sidan.
Titta också på Eva-Mias finurliga Wilda-illustrationer som handlar om jakt och som lockar fram många skratt.
Ofta har jag önskat att någon varit med mig med kamera i speciella jaktsituationer, för att dokumentera, men ofta är jag ensam med mina hundar. Min man, mina vänner och andra som är villiga att lyssna på mina jaktberättelser får utförligt höra hur mina jaktdagar utspelat sig. Kul att se att det finns folk med humor och tecknandets gåva som kan beskriva dråpliga/roliga situationer med sin förmåga.
Glädjande nog så håller dottern Ellen på med jägarexamen i åk 9. Det ska bli kul när även mor och dotter kan jaga tillsammans i framtiden.
http://www.jagareforbundet.se/wilda/default.asp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar