lördag 6 september 2008

Mina bästa hälsningar till Kennel fan´t Suydevelt

Visst var jag orolig inför att köpa valp från Nederländerna och dessutom en nästan ny ras för Sverige. Många varnade mig för detta men trots varningarna så kände jag mig förvissad om att det var en ras som skulle passa mina behov. Nu har jag två tikar, Lystra snart två år och Gaia snart ett år, båda från fan´t Suydevelts kennel, ägare Jaap och Froukje Hoksema.
Jag har inte ångrat mitt val av Drentsche Patrijshond som passar mig utmärkt eftersom jag oftast jagar i skogrika marker. Deras snäva sök och goda kontakt med föraren gör att jag är helnöjd med rasen.
Med ord kan jag inte beskriva hur nöjd jag är med mina jaktkompisar och tackar uppfödarna av hela mitt hjärta för denna härliga ras och kennelägarnas val av individer till mig.
På bilden syns ägarna Jaap och Froukje Hoeksema med några av sina hundar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar